90 Χρόνια πριν… 18-9-1934

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ονειρο

Κατά τας παρισινάς εφημερίδας, ο Τσάρλυ Τσάπλιν πρόκειται λίαν προσεχώς να μεταβή εις την Γαλλίαν διά να «γυρίση» ένα φιλμ το οποίον θα έχη ως θέμα τον Μέγαν Ναπολέοντα. Ως γνωστόν, η ιδέα αυτή αποτελεί παλαιόν όνειρον του δημοφιλούς κωμικού, το οποίον όμως μέχρι σήμερον δεν κατώρθωνε να πραγματοποιήση διότι δεν εύρισκε «σενάριο» κατάλληλον διά τον εαυτόν του.

Επαινοι

Ο νέος Δήμαρχος ο κ. Κοτζιάς, προ ολίγων μόλις μηνών υπέσχετο ότι ή θα επιτύχη την λύσιν των μεγάλων δημοτικών ζητημάτων, του φωτισμού, της οδοποιΐας και των άλλων, ή θα υπέβαλλε την εκ του αξιώματός του παραίτησιν. Και πρέπει να ομολογηθή ότι εργασθείς με τας δυνάμεις και τον ενθουσιασμόν του νέου ανθρώπου, επέτυχεν εις διάστημα πέντε μηνών να λύση τα δύο μεγάλα ζητήματα των Αθηνών, του φωτισμού και της οδοποιΐας. Υπήρξαν συνεπώς δίκαιοι οι έπαινοι και αι επευφημίαι των κατοίκων των Αθηναϊκών συνοικιών, οι οποίοι εν συναγερμώ παρέστησαν εις τα εγκαίνια της κατασκευής των δρόμων των συνοικιών των και απολύτως επιβεβλημένη η ευγνωμοσύνη, την οποίαν διεδήλωσαν προς τον Δήμαρχον κ. Κοτζιάν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT