Καθημερινή αλλά όχι συνηθισμένη. Οι άνθρωποι της «Καθημερινής» συστήνονται

Καθημερινή αλλά όχι συνηθισμένη. Οι άνθρωποι της «Καθημερινής» συστήνονται

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους ακολουθούμε. Τους επιλέγουμε. Τους διαβάζουμε. Πόσο όμως τους γνωρίζουμε; Οι άνθρωποι της «Καθημερινής» -δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και γελοιογράφοι- μας συστήνονται διαφορετικά. Η νέα ευφάνταστη καμπάνια με τίτλο «Καθημερινή αλλά όχι συνηθισμένη» φέρνει στο προσκήνιο τις υπογραφές πίσω από την εφημερίδα.

Δεκάδες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες απαντούν στο ερώτημα «Τι δουλειά κάνεις;», δίνοντάς μας μια αντισυμβατική ερμηνεία του επαγγέλματός τους. Ενα είναι σίγουρο: Οι άνθρωποι της «Καθημερινής» -η πιο πολύτιμη περιουσία της- φτιάχνουν μια εφημερίδα που μπορεί να είναι καθημερινή, αλλά δεν είναι καθόλου συνηθισμένη. Διαπιστώστε το αναζητώντας την καμπάνια στο YouTube. Δείτε όλα τα video εδώ.

Η «Καθημερινή» συνεργάστηκε με την «Catalytic» για τη στρατηγική επικοινωνίας. Το δημιουργικό concept της καμπάνιας είναι της «Job Athens», η φωτογράφηση έγινε από τον Yiorgo Kaplanidi και η συνεργαζόμενη εταιρεία παραγωγής είναι η THISISNOTANOTHERAGENCY. Η καμπάνια θα τρέξει διαδικτυακά στα social media.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT