Εξερευνήστε το Ιστορικό Αρχείο της Καθημερινής

Εξερευνήστε το Ιστορικό Αρχείο της Καθημερινής

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συνδρομή σας στην kathimerini.gr, πλέον μπορείτε να ανακαλύψετε, να εξερευνήσετε και να μελετήσετε ψηφιακά το Ιστορικό Αρχείο της Καθημερινής στην πρωτότυπη μορφή του.

Τα μικρά και μεγάλα συμβάντα που άλλαξαν την πορεία της Ιστορίας, οι ηχηρές φωνές της εγχώριας ενημέρωσης και οι πολυδιάστατες αναλύσεις που εμπιστεύεται εδώ και δεκαετίες το αναγνωστικό κοινό της Καθημερινής ξετυλίγονται στο archive.kathimerini.gr. Με σταθερό προσανατολισμό στην αποστολή μας για ψύχραιμη και ποιοτική δημοσιογραφία, το νέο αυτό εγχείρημα αναδεικνύει την Ιστορία του τελευταίου αιώνα.

Περιηγηθείτε στο Ιστορικό Αρχείο από το πρώτο φύλλο της Καθημερινής το 1919 –μιας εκ των παλαιοτέρων εφημερίδων της Ελλάδας– έως και το 2010, μέσα από τη διαδραστική πλατφόρμα με πάνω από 26.106 εκδόσεις, 404.571 σελίδες και 3.388.901 άρθρα. Το Ιστορικό Αρχείο, ένας «θεματοφύλακας» της ιστορικής διαδρομής της χώρας μας και του κόσμου, αφυπνίζει την όρεξη για διερεύνηση και καλλιεργεί την ιστορική σκέψη.

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβαινε στον κόσμο την ημέρα που γεννηθήκατε;

Ποια συναρπαστικά γεγονότα συνέβησαν σαν σήμερα;

Σας προσκαλούμε να ξεφυλλίσετε ψηφιακά τις σελίδες των παλαιών φύλλων, να πραγματοποιήσετε αναζητήσεις ακόμη και στις περιόδους χρήσης πολυτονικού συστήματος, αλλά και να απομονώσετε σημεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, δημιουργώντας ψηφιακά… αποκόμματα!

Καλωσορίσατε στο Ιστορικό μας Αρχείο!

Εξερευνήστε το Ιστορικό Αρχείο της Καθημερινής-1

Η ψηφιακή πλατφόρμα του Ιστορικού Αρχείου θα είναι διαθέσιμη από σήμερα με την ετήσια συνδρομή στην kathimerini.gr. Ωστόσο, μέχρι τις 30 Μαΐου 2024 θα είναι προσβάσιμη και με τη μηνιαία συνδρομή στην kathimerini.gr.

Εχετε συνδρομή; Συνδεθείτε στο προφίλ σας και ξεκινήστε την εξερεύνηση στο archive.kathimerini.gr

Είστε μέλος της kathimerini.gr; Αποκτήστε ετήσια συνδρομή στην kathimerini.gr για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιστορικό Αρχείο.

Εχετε απορίες; Επισκεφθείτε τις Συχνές Ερωτήσεις για το Ιστορικό Αρχείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT