Πανεύκολη μους σοκολάτα με αβοκάντο και μέλι

Πανεύκολη μους σοκολάτα με αβοκάντο και μέλι

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εύκολο / Προετοιμασία: 15΄, Αναμονή: 2 – 3 ώρες 

Υλικά (για 10 μερίδες)

  • 4 μικρά ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 300 γρ. μέλι, προτιμότερο θυμαρίσιο
  • 50 γρ. κακάο σε σκόνη
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 2 κoυτ. σούπας εκχύλισμα βανίλιας (σε μπουκαλάκια σε μεγάλα σούπερ μάρκετ  –  προαιρετικά)
  • 1/5 κουτ. γλυκού αλάτι  
  • 1/4 κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη

Διαδικασία

Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι (σε δόσεις) και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και αφράτη κρέμα.

Αδειάζουμε την κρέμα σε ατομικά μπολ, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 2 – 3 ώρες ή μέχρι να σφίξει.

Σερβίρουμε με φρούτα της αρεσκείας μας.  

Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT