Τι μαγειρεύουμε σήμερα; Το καθημερινό συνταγολόγιο που έχει καταρτίσει ο Γαστρονόμος για τον Απρίλιο μας είναι πιο χρήσιμο από ποτέ.
Είναι ένας χρήσιμος οδηγός για να προγραμματίσουμε σωστά τα μαγειρέματα της εβδομάδας και τις αγορές μας, ώστε να αποφύγουμε άσκοπες μετακινήσεις, μια δεξαμενή με έξυπνες λύσεις για να μάθουμε να αυτοσχεδιάζουμε με τα διαθέσιμα υλικά κι ένα ταμπλό εύκολων και γρήγορων συνταγών για το καθημερινό τραπέζι δομημένο πάνω στις κλασικές κατηγορίες της μεσογειακής διατροφής: όσπρια, ζυμαρικά, κρεατικά, λαχανικά, ψάρια, θαλασσινά και κοτόπουλο.
Στον Γαστρονόμο, αυτή την Κυριακή 12/04 με την Καθημερινή