Πώς θα φτιάξουμε φέτος το πασχαλινό αρνάκι; Με κρούστα παρμεζάνας; Με μυρωδάτο γλάσο σκόρδου και χόρτα φρικασέ; Μελωμένο ραγού με σιουφικτά; Μήπως Ουέλινγκτον αλά ελληνικά τυλιγμένο με σφολιάτα; Στην κατσαρόλα με κεφίρ και άνηθο; Ή μήπως με κρούστα γιαουρτιού; Φέτος στρώνουμε το πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι με τις πιο πρωτότυπες συνταγές που εμπνεύστηκαν οι σεφ του Γαστρονόμου. Η μια συνταγή καλύτερη απ' την άλλη!
Πασχαλινό αρνάκι στα πιο πρωτότυπα μαγειρέματα, στον πασχαλινό Γαστρονόμο Απριλίου. Αυτή την Κυριακή 12/04, με την Καθημερινή.