Γαστρονόμος: Βήμα βήμα η αυθεντική συνταγή για βιεννέζικο σνίτσελ

Γαστρονόμος: Βήμα βήμα η αυθεντική συνταγή για βιεννέζικο σνίτσελ

Όλες οι οδηγίες και τα μυστικά για να φτιάξουμε βιεννέζικο σνίτσελ, από το πώς θα το πανάρουμε μέχρι πώς θα το τηγανίσουμε για να γίνει ρόδινο και τραγανό.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλες οι οδηγίες και τα μυστικά για να φτιάξουμε βιεννέζικο σνίτσελ, από το πώς θα το πανάρουμε μέχρι πώς θα το τηγανίσουμε για να γίνει ρόδινο και τραγανό.

Σκουπίζουμε σχολαστικά τα σνίτσελ με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Για νοστιμιά, τα αλείφουμε και από τις δύο πλευρές με τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.

Τα πασπαλίζουμε παντού με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και με το μυρωδικό που επιλέξαμε. Δεν αλατίζουμε το κρέας σε αυτήν τη φάση, για να μη στεγνώσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT