Πάσχα στις Κυκλάδες σε 10 μαγαζιά που αξίζει να δοκιμάσετε

Πάσχα στις Κυκλάδες σε 10 μαγαζιά που αξίζει να δοκιμάσετε

Αν βρεθείτε σε κάποιο από τα 10 Κυκλαδονήσια που ακολουθούν, μην ξεχάσετε να κάνετε κράτηση στα μαγαζιά που προτείνει η food editor του «Γ» Νικολέτα Μακρυωνίτου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και καιρό βρισκόμαστε σε mood διακοπών και αναμένουμε σε αναμμένα κάρβουνα τη μεγάλη έξοδο του Πάσχα. Λαχταρήσαμε λιακάδες και ανεμελιά κι αυτό φάνηκε από τη μαζική έξοδο της 25ης Μαρτίου. Στο ίδιο μοτίβο προβλέπεται ένα εξίσου δυνατό Πάσχα, κάτι που το ξέρουν καλά στις Κυκλάδες κι έχουν από καιρό ξεκινήσει τα ασπρίσματα και τα μερεμέτια, τα ανθοστολίσματα στα περβάζια και τα φινιρίσματα των μενού. Το εποχικό προσωπικό αποστηθίζει καταλόγους, τα μαγαζιά εφοδιάζονται με τρόφιμα και ποτά, τα ψυγεία και οι προθήκες φορτώνονται και αγκομαχούν. Σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο και Τήνο έχουν γράψει τα ονόματά τους οι μεγάλες μαγειρικές φίρμες στα high end εστιατόρια και στα πολυτελή ξενοδοχεία, που ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχτούν το κύμα των επισκεπτών. Πιο ήσυχα και ανθρώπινα, αλλά με ανάλογες φούριες, κυλούν τα πράγματα στο γαστρονομικό γίγνεσθαι στις υπόλοιπες Κυκλάδες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT