Οι μεζέδες της Λαμπρής: 14 λιχουδιές για το Πάσχα

Οι μεζέδες της Λαμπρής: 14 λιχουδιές για το Πάσχα

Μερακλίδικοι κρεατομεζέδες που θα κλέψουν την παράσταση στο πασχαλινό τραπέζι

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί όλο τον χρόνο να περιμένουμε το σουβλιστό αρνί του Πάσχα, έλα όμως που στο τραπέζι της Λαμπρής συχνά την παράσταση καταφέρνουν να κλέβουν τα «τριγύρω», όλοι εκείνοι οι μερακλίδικοι κρεατομεζέδες που ανοίγουν την όρεξη και δίνουν το σύνθημα της γιορτής. Επειδή έχουν τα κόλπα τους και τα μυστικά τους, μαζέψαμε εδώ μερικές από τις αγαπημένες μας συνταγές για επιτυχημένα μαγειρέματα.

Ο δημοφιλέστερος μεζές του πασχαλινού τραπεζιού, το κοκορέτσι, μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση αλλά δεν είναι, αν ακολουθήσει κανείς μερικούς βασικούς κανόνες στην επιλογή των υλικών. Λεπτομερείς οδηγίες βήμα-βήμα και μερικά μικρά μυστικά θα εξασφαλίσουν το λαχταριστό αποτέλεσμα. Και έπειτα υπάρχουν και οι παραλλαγές -από κοκορέτσι σε τηγανιά μέχρι κοκορέτσι σε τερίνα με ρίγανη, σκόρδο και λεμόνι.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT