Πάσχα: 7 συνταγές για αρνί και κατσίκι στην κατσαρόλα

Πάσχα: 7 συνταγές για αρνί και κατσίκι στην κατσαρόλα

Όλα τα μυστικά και 7 μοναδικές συνταγές για αρνί και κατσίκι στην κατσαρόλα, ιδανικές για το Μ. Σάββατο μετά την Ανάσταση και την ημέρα της Λαμπρής.

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα τα μυστικά για να το μαγειρέψουμε σωστά

Ποιο είναι το κατάλληλο σκεύος;

  • Προτιμάμε κατσαρόλες με χοντρό πάτο, που συγκρατούν καλύτερα τη θερμότητα και τη διανέμουν ομοιόμορφα. Ιδανικές είναι οι μαντεμένιες κατσαρόλες.  
  • Χρησιμοποιούμε τις ψηλές κατσαρόλες για παρασκευές με χόρτα (φρικασέ), καθώς και για τις σούπες. 
  • Για τις υπόλοιπες μαγειρικές επιλέγουμε τις χαμηλές και φαρδιές κατσαρόλες που στην αγορά είναι γνωστές ως πλασοτέ, γιατί επιτρέπουν στα κομμάτια να απλώνονται σε μία στρώση, άρα γίνεται πιο σωστά το μαγείρεμα και το παρακολουθούμε με μεγαλύτερη ευκολία.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT