Η μαγειρίτσα είναι το σήμα κατατεθέν του Μ.Σαββάτου, απολαύστε μια διαφορετική εκδοχή της δια χειρός του αείμνηστου μοναχού Επιφάνιου, με μανιτάρια, ψάρι και μυρωδικά.
Μερίδες: 6-8
– 1 μάτσο κρεμμυδάκια φρέσκα
– 1/2 μάτσο άνηθος
– 300 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
– λίγα μυρώνια
– λίγα σπανάκια
– 1 κιλό ψάρι βακαλάος φρέσκος ή χελιδονόψαρο
– 4 αυγά
– χυμός από 3 λεμόνια
– 100 γρ. ρύζι γλασέ
– 250 ml ελαιόλαδο
– αλάτι, πιπέρι
– λίγο κύμινο
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr