Γαστρονόμος: Torta Pasqualina

Είναι φουσκωτή σαν τούρτα, έχει βουτυράτη ζύμη σαν μπριζέ, πολλά αυγά και, φυσικά, χόρτα, παρμεζάνα και ρικότα

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι φουσκωτή σαν τούρτα, έχει βουτυράτη ζύμη σαν μπριζέ, πολλά αυγά και, φυσικά, χόρτα, παρμεζάνα και ρικότα.

Είναι η απάντηση της Βόρειας Ιταλίας στις λεπτές, φημισμένες πίτες της Νάπολης. Παλαιότερα, την Torta Pasqualina την έκαναν με 33 χειροποίητα φύλλα, όσα και τα χρόνια του Χριστού.

Δείτε τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT