Η άνοιξη καλεί σε γεύσεις ελαφριές και δροσερές, και ο Γαστρονόμος μάς προσφέρει το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό στην πλέον κρεμώδη, δροσερή και φρουτένια εκδοχή του.
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr
Η πιο κρεμώδης και φρουτένια εκδοχή του διασημότερου γαλλικού γλυκού
Η άνοιξη καλεί σε γεύσεις ελαφριές και δροσερές, και ο Γαστρονόμος μάς προσφέρει το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό στην πλέον κρεμώδη, δροσερή και φρουτένια εκδοχή του.
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr