Εξαιρετικής νοστιμιάς θαλασσινό μπέργκερ που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Η σεφ μάς δίνει τη συνταγή για το ιδιαίτερα γευστικό, μαλακό και αφράτο ψωμάκι με μελάνι σουπιάς μέσα στο οποίο το σέρβιρε παλιότερα στο εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης».
Αν δεν έχουμε χρόνο, παίρνουμε έτοιμα ψωμάκια από το φούρνο μας ή συνοδεύουμε το μπιφτέκι γαρίδας με τη σαλάτα αβοκάντο και γαρνιτούρα της αρεσκείας μας (ρύζι, σαλάτα κ.λπ.).
Διαβάστε περισσότερα στο Gastronomos.gr