Κατσικίσιο μπούτι με λεμονάτες αγκινάρες και φρέσκια ρίγανη

Κατσικίσιο μπούτι με λεμονάτες αγκινάρες και φρέσκια ρίγανη

«Το φαγητό αυτό συνοδεύεται φανταστικά με στραγγιστό γιαούρτι με ξερό δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο» μας λέει η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το φαγητό αυτό συνοδεύεται φανταστικά με στραγγιστό γιαούρτι με ξερό δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο» μας λέει η σεφ Σταυριανή Ζερβακάκου.

«Εμπνεύστηκα τη συνταγή από την κυρία Εριέττα, σήμερα 85 ετών, που ζει στην Έξω Μάνη, στο Λάγιο. Είναι δραστήρια και ακόμη δεμένη με τις ασχολίες της καθημερινής ζωής. Το φαγητό αυτό συνοδεύεται φανταστικά με στραγγιστό γιαούρτι χτυπημένο με το σύρμα με ξερό δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Προτείνω να μαγειρευτούν οι αγκινάρες μία μέρα νωρίτερα, θα γίνουν πολύ πιο νόστιμες».

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT