Όσοι αγαπάνε τα θηριώδη μπέργκερ – πύργους που μετά βίας συγκρατούν ένα κάρο υλικά ανάμεσα σε δύο ψωμάκια, ας κοιτάξουν αλλού. Το ίδιο και όσοι τείνουν να αναζητούν στα μενού των μπεργκεράδικων τις πιο «γαστρονομικές» επιλογές με τα ιδιαίτερα τυριά, τις μαρμελάδες και τα άλλα στολίδια. Όσοι όμως πιστεύουν στην τελειότητα του απλού «τσιζ» ίσως να θέλουν να περάσουν μια βόλτα από το ολοκαίνουργιο Guerilla Chef στα Εξάρχεια. Εκεί, στη γωνία της Σολωμού με την Τζωρτζ άνοιξε πριν λίγες μέρες το μπεργκεράδικο των 10 τετραγωνικών που σερβίρει ένα μόνο τσιζμπέργκερ, αναψυκτικό και μπίρα. Ούτε έξτρα υλικά, ούτε παραλλαγές ούτε πατάτες.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο