Σαντορίνη: Πρώτη γευσιγνωσία κρασιών στο νέο οινοποιείο του Πάρι Σιγάλα

Σαντορίνη: Πρώτη γευσιγνωσία κρασιών στο νέο οινοποιείο του Πάρι Σιγάλα

Δοκιμάζουμε πρώτοι το πρώτο Ασύρτικο της νέας εποχής του θρυλικού οινοποιού της Σαντορίνης στο καινούργιο του οινοποιείο Oeno Π

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καινούργια αρχή και σόλο καριέρα για τον Πάρι Σιγάλα, την εμβληματικότερη μορφή στον χώρο του κρασιού στη Σαντορίνη.

Πρωτεργάτης και εκ των θεμελιωτών του σαντορινιού οίνου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, επιστρέφει στην παλιά οικογενειακή κάναβα, απ’ όπου ξεκίνησε να φτιάχνει κρασί πριν από μερικές δεκαετίες – προτού μετακομίσει στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα και εξακολουθεί να λειτουργεί το Κτήμα Σιγάλα, με οινοποιό πλέον τον Στέλλιο Μπουτάρη (Κτήμα Κυρ Γιάννη).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT