Καινούργια αρχή και σόλο καριέρα για τον Πάρι Σιγάλα, την εμβληματικότερη μορφή στον χώρο του κρασιού στη Σαντορίνη.
Πρωτεργάτης και εκ των θεμελιωτών του σαντορινιού οίνου εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, επιστρέφει στην παλιά οικογενειακή κάναβα, απ’ όπου ξεκίνησε να φτιάχνει κρασί πριν από μερικές δεκαετίες – προτού μετακομίσει στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα και εξακολουθεί να λειτουργεί το Κτήμα Σιγάλα, με οινοποιό πλέον τον Στέλλιο Μπουτάρη (Κτήμα Κυρ Γιάννη).
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο gastronomos.gr
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr