Διαδικασία
- Για την τούρτα παγωτό με μπισκότα, καλύπτουμε καλά με μεμβράνη μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 22 εκ., αφήνοντας τις άκρες από τη μεμβράνη να κρέμονται προς τα έξω.
- Τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη μέχρι να τη χρειαστούμε.
- Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να γίνει λίγο πιο ρευστή. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε και λίγο νερό, ενώ, αν έχει κομμάτια φρούτου, τη διαλύουμε με ένα ραβδομπλέντερ ή τη χτυπάμε για λίγο στον πολυκόφτη.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο