Ένα wine bar που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείς στη Νάξο

Ένα wine bar που πραγματικά αξίζει να επισκεφτείς στη Νάξο

Στo wine bar του γεωπόνου και αμπελουργού Κωνσταντίνου Μακρυδημήτρη απολαμβάνουμε το κρασί μας μαζί με μικρούς μεζέδες από τον κήπο τους στο Γλινάδο.

29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο όμορφο μαγαζί του, ο αμπελουργός Κωνσταντίνος Μακρυδημήτρης σερβίρει κρασί μας μαζί με μικρούς μεζέδες από τον κήπο τους στο Γλινάδο, όπου καλλιεργούν παλιούς σπόρους, συλλέγουν και μεταποιούν φρούτα και λαχανικά, τα οποία προσφέρουν μαζί με το κρασί. Λιαστές ντομάτες, καυτερές πιπεριές, πετιμέζι, γλυκόξινο τουρσί σκορδοκρέμμυδο, τσάτνεϊ με ντομάτα, νεκταρίνι και τζίντζερ, που πηγαίνει τέλεια με τα τυριά, μικρές ελιές κορωνιές, κρίταμο, κάππαρη και άλλα. Αυτά, σκέτα ή σε μπρουσκέτες, μαζί με τα θεϊκά αξιώτικα τυριά από μικρές φάρμες, είναι οι παρτενέρ για τις πάνω από 500 ετικέτες κρασιών που βρίσκουμε στα ράφια τους.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT