Cacio e pepe: μια συνταγή-εμπειρία με αστέρι Michelin!

Cacio e pepe: μια συνταγή-εμπειρία με αστέρι Michelin!

Δοκιμάσαμε τη συναρπαστική cacio e pepe του σεφ Fabio Ciervo σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ρώμης και πήραμε τη συνταγή για να την φτιάξουμε στο σπίτι

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο σεφ Fabio Ciervo του Hotel Eden μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε μια μοναδική εκδοχή της θρυλικής cacio e pepe: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για την κρέμα παρμεζάνας – πεκορίνο και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα. Μόλις το μείγμα φτάσει τους 50°C, συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά, μέχρι να έχουμε μια κρεμώδη σάλτσα. Αποσύρουμε και τη διατηρούμε ζεστή.

Παράλληλα, βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό. Δύο με τρία λεπτά πριν γίνουν τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε ελαφρώς το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, και προσθέτουμε το πιπέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT