Γαύρος μαρινάτος με σταφύλια

Λαχταριστός μεζές με ασυνήθιστο συνδυασμό υλικών

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

40′ προετοιμασία / 2 ώρες αναμονή / Σύνολο: 2 ώρες και 40′

Υλικά

Μερίδες: 6

– 300 γρ. φιλέτα γαύρου (αν τον φιλετάρουμε μόνοι μας, προμηθευόμαστε 500 γρ. ακαθάριστο γαύρο)
– περίπου 500 γρ. θαλασσινό αλάτι χοντρό
– O χυμός και το ξύσμα από 1 μικρό λεμόνι
– 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
– 4 κλωνάρια μαϊντανού, ψιλοκομμένα

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT