Μάθαμε την τέχνη του απεριτίβο στο σπίτι μιας Ιταλίδας ηθοποιού

Μάθαμε την τέχνη του απεριτίβο στο σπίτι μιας Ιταλίδας ηθοποιού

Το απεριτίβο στην Ιταλία ξεκινά γύρω στις 6 το απόγευμα και συνήθως διαρκεί μέχρι τις 9 το βράδυ - Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτις, Ιβόν Σο, μάς μαθαίνει την τέχνη του στη βεράντα του σπιτιού της στο καρτιέρε Πιντσάνο

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έξι η ώρα, ένα ζεστό απόγευμα μιας μεγάλης και κουραστικής μέρας, καθόμαστε στην αστική βεράντα της Ιβόν σε μια αριστοκρατική συνοικία στο Πιντσάνο, βόρεια της Βίλα Μποργκέζε, και τσιμπολογάμε ζουμερές φραγκολίνες με Prosecco.

Σ’αυτό εδώ το ρωμαϊκό μπαλκόνι η γνωστή Ιταλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτις έχει περάσει αμέτρητες στιγμές με ατέλειωτες βραδινές συζητήσεις, γιορτές και γλέντια, που όλα πάντα ξεκινούσαν με την αφορμή ενός απεριτίβο.

«Ετοιμάζω πολύ συχνά απεριτίβο στο σπίτι μου, στη βεράντα, εκεί που έχω φυτέψει τον μαϊντανό, τον βασιλικό και όλα μου τα αρωματικά», μας λέει με ένα εύθραυστο χαμόγελο κι έτσι όπως είναι λουσμένη στο απογευματινό φως με τις σκιάσεις από τα φυτά της βεράντας και με τις λεπτές κινήσεις της μπροστά στον φακό του Αλέξανδρου, θυμίζει αερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT