Το ριζότο θαλασσινών της Δωροθέας Μερκούρη

Το ριζότο θαλασσινών της Δωροθέας Μερκούρη

Πικάντικο ριζότο με γαρίδες, καραβίδες, καλαμάρια, χταπόδι και οστρακοειδή μαγειρεμένο με ζωμό θαλασσινών για έξτρα νοστιμιά και σωστό «μέλωμα»

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και το θεωρεί προαιρετικό, η Δωροθέα Μερκούρη που μας έδωσε τη συνταγή προσθέτει στο ριζότο θαλασσινών και λίγη σάλτσα ντομάτας, ίσα ίσα να κοκκινίσει ελαφρά. Ο ζωμός που μας προτείνει για να το ετοιμάσουμε είναι στ’ αλήθεια παιχνιδάκι. Μέχρι να συγκεντρώσουμε τα υλικά για το ριζότο, ο ζωμός που σιγοβράζει είναι σχεδόν έτοιμος.

Βρείτε τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT