Μερακλίδικη Θεσσαλονίκη: 23 συνταγές από την πιο fusion κουζίνα της Ελλάδας

Μερακλίδικη Θεσσαλονίκη: 23 συνταγές από την πιο fusion κουζίνα της Ελλάδας

Η κουζίνα της Θεσσαλονίκης μέσα από 23 ιστορικές συνταγές. Μερακλίδικοι μεζέδες, ψάρια από τον Θερμαϊκό, λαχανικά από τη Φλώρινα, μπαχάρια από την Πόλη, όλα ένα κι ένα.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φανταστείτε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, περιστοιχισμένο από ένα μεγάλο περιβόλι. Πολλές νοικοκυρές κατοικούν σε αυτό, και όλες καλές μαγείρισσες. Οι περισσότερες έχουν έρθει από άλλα μέρη. Η κουζίνα τους είναι η κουζίνα της πόλης, της Θεσσαλονίκης, πλούσια και φτωχιά, πολυεθνική και τοπική, παλιά και νέα, πάνω απ’ όλα καλομαγειρεμένη και μερακλίδικη.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT