Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι (βήμα βήμα)

Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι (βήμα βήμα)

Η δράκαινα τρομάζει τους κολυμβητές, αλλά οι καλοφαγάδες την αγαπούν. Ο Λευτέρης Λαζάρου την «ψήνει» στο τηγάνι, τη σερβίρει με μελωμένο κριθαράκι και εμείς απολαμβάνουμε

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευτέρης Λαζάρου μάς δείχνει βήμα βήμα πώς να φτιάξουμε φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι.

(Δείτε τη δοσολογία των υλικών της συνταγής και την εκτέλεση συνοπτικά στο gastronomos.gr)

Για να φτιάξουμε φιλέτα δράκαινας στο τηγάνι με κριθαράκι, πρώτα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά για 4-5λεπτά, ανακατεύοντας.

Προσθέτουμε το κριθαράκι και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά, ανακατεύοντας σχεδόν ασταμάτητα για να μην κολλήσει.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT