Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την καροτόσουπα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Αραδιάζουμε τα καρότα σε ένα ταψάκι μαζί με τα κρεμμύδια και τα περιχύνουμε με το κρασί, το μισό ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίζουμε με το κάρι ή τον κόλιανδρο και την πάπρικα και τα ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Εν τω μεταξύ, σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Οταν είναι έτοιμες, τις βγάζουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις κρατάμε στην άκρη.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο