Kουνουπίδι «mac ’n’ cheese»

Αυτό το «mac ’n’ cheese» εκτός από κοφτό μακαρονάκι έχει μπουκετάκια κουνουπιδιού και μια πλούσια κρέμα με νιώτικο κεφαλοτύρι. Απολαυστικό!

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε το κουνουπίδι «mac ’n’ cheese», κάνουμε ως εξής: Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και το βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο των ζυμαρικών, ρίχνουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού και βράζουμε μαζί για τα τελευταία 5 λεπτά.

Στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε βαθύ μέτριο ταψί.

Τα πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και τον μαϊντανό, τα ανακατεύουμε καλά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT