Για να ετοιμάσουμε το κουνουπίδι «mac ’n’ cheese», κάνουμε ως εξής: Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει ρίχνουμε το κοφτό μακαρονάκι και το βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Πέντε λεπτά πριν τελειώσει το βράσιμο των ζυμαρικών, ρίχνουμε τα μπουκετάκια κουνουπιδιού και βράζουμε μαζί για τα τελευταία 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε βαθύ μέτριο ταψί.
Τα πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και τον μαϊντανό, τα ανακατεύουμε καλά και τα στρώνουμε ομοιόμορφα.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο