Για καφέ και φαγητό στο μουσείο – 7 επιλογές για όλη την οικογένεια

Για καφέ και φαγητό στο μουσείο – 7 επιλογές για όλη την οικογένεια

Ιδέες για έξοδο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, στα καφέ και τα εστιατόρια των αθηναϊκών μουσείων. Με παιδιά ή χωρίς παιδιά, αυτές είναι οι επιλογές μας.

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να πάμε κάπου διαφορετικά, κάπου που να μην είναι all day, εστιατόριο, καφέ. Κάπου που θα έχουμε την ησυχία μας να δουλέψουμε λίγο στο λάπτοπ ή να διαβάσουμε χαλαρά το βιβλίο μας. Κάπου που να πάρουμε μαζί τα παιδιά αλλά να έχουν χώρο να παίξουν ή κάπου που να τους προσφέρει και μια δημιουργική απασχόληση.

Βασικά όλα τα παραπάνω τα έχουν οι κήποι και οι χώροι των μουσείων. Αλλά πολλές φορές δεν τους σκεφτόμαστε. Γι αυτό κάναμε αυτό το θέμα, για να σας παρακινήσουμε να τους επισκεφτείτε μόνοι ή με τους φίλους σας ή/και τα παιδιά σας. Γιατί αξίζουν. Έχουν ησυχία, σίγουρα κάτι να φας αν πεινάς, και μαζί βλέπεις και μια έκθεση ή κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα. Κι έτσι η έξοδος γίνεται είσοδος στον πολιτισμό!

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT