Το Σύνταγμα τα έχει όλα: 19 στέκια για φαγητό και ποτό με την παρέα

Το Σύνταγμα τα έχει όλα: 19 στέκια για φαγητό και ποτό με την παρέα

Ζωντανό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αυτό το κομμάτι του κέντρου έχει πολλούς νόστιμους άσους στο μανίκι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Oinoscent: Το gourmet wine bar του κέντρου

Το Σύνταγμα τα έχει όλα: 19 στέκια για φαγητό και ποτό με την παρέα-1
Το Σύνταγμα τα έχει όλα: 19 στέκια για φαγητό και ποτό με την παρέα-2 Το Σύνταγμα τα έχει όλα: 19 στέκια για φαγητό και ποτό με την παρέα-3

Έχει αυτό το «κάτι» το Oinoscent που μας κάνει πάντα να περνάμε καλά· είναι το σημείο, η διακόσμηση, το φαγητό, το κρασί ή μάλλον όλα αυτά μαζί. Η λίστα κρασιών ανανεώνεται συχνά, ενώ η γυάλινη κάβα στο υπόγειο με περισσότερα από 1000 κρασιά πολλών διαφορετικών στιλ από τον ελληνικό και ξένο αμπελώνα έχει κρασιά για όλα τα γούστα. Η κουζίνα ενδιαφέρουσα, αλλάζει συχνά ανάλογα με την εποχή. Δικαίως, λοιπόν, το wine bar της οδού Βουλής γεμίζει κάθε βράδυ. Πιάστε ένα από τα τραπέζια στο πεζοδρόμιο, ανοίξτε ένα ψαγμένο μπουκάλι κρασί ή πάρτε διαφορετικά ποτήρια, τσιμπολογώντας πολλά και νόστιμα: πάστα Al Limone με φρέσκο σπαγγέτι, πεκορίνο-παρμεζάνα, λεμόνι, βασιλικό και φυστίκι Αιγίνης, Flank Steak μοσχαριού, με ψημένο μαρούλι, κρέμα ceasar και παρμεζάνα, ποικιλίες αλλαντικών και τυριών… Μ.Π.

Δείτε περισσότερα στο gastronomos.gr

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT