Η Δωροθέα Μερκούρη μαγειρεύει 3 νηστίσιμες συνταγές

Η Δωροθέα Μερκούρη μαγειρεύει 3 νηστίσιμες συνταγές

Φιλοξενούμενη στο σπίτι της ξαδέλφης της Greta Mercuri, στη Ρώμη, η Δωροθέα μας μαγείρεψε τρεις αγαπημένες της ιταλικές συνταγές

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν πηγαίνει στη Ρώμη, η Δωροθέα Μερκούρη μένει στο Κολοσσαίο, στο Πινιέτο, στο Τραστέβερε, καμιά φορά στο Τριέστε ή κοντά στη Βίλα Μποργκέζε κι άλλοτε στο Μόντε, στο Πράτι ή στην περιοχή γύρω από το Πάνθεον. Μένει παντού, γιατί είναι πάντα φιλοξενούμενη σε συγγενείς και φίλους που την περιμένουν πώς και πώς. Για να μας μαγειρέψει, δανειστήκαμε την κουζίνα της ξαδέλφης της Γκρέτας, που μένει στο Corso Trieste. «Για φαντάσου πόσο χαρούμενη θα ήταν η γιαγιά αν μας έβλεπε εδώ μαζί», της είπε η Γκρέτα την ώρα που έκοβαν τα κολοκυθάκια για την μπρουσκέτα. «Ήταν πολύ σημαντική φιγούρα για την οικογένεια η γιαγιά μας», μας εξήγησε η Δωροθέα, που έχει πάρει και το όνομά της. Εκείνη μεταλαμπάδευσε σε όλα τα παιδιά και τα εγγόνια της την αγάπη για το καλό φαγητό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT