Κεφτέδες στο Τριφύλλι, σουβλάκι στον Πανερυθραϊκό: Ποια ομάδα τρώει καλύτερα στην Αθήνα;

Κεφτέδες στο Τριφύλλι, σουβλάκι στον Πανερυθραϊκό: Ποια ομάδα τρώει καλύτερα στην Αθήνα;

Ένα ντέρμπι με τραγανά κεφτεδάκια, τηγανητούς μπακαλιάρους και ζουμερά σουβλάκια στα μαγαζιά-στέκια γνωστών αθλητικών ομάδων της πόλης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχει σημασία ποια ομάδα υποστηρίζεις, τα κεφτεδάκια στο Τριφύλλι -με το τραγανό, σαν τσόφλι περίβλημα, και το ζουμερό εσωτερικό- είναι υπεράνω αθλητικών διαφορών. Το θρυλικό κουτούκι που βρίσκεται σχεδόν κολλητά στο γήπεδο της Λεωφόρου έχει φιλοξενήσει στα τραπέζια του ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους του Παναθηναϊκού αλλά και τόσους άλλους που το έχουν αγαπήσει για τους έμπειρους μεζέδες του και την ατμόσφαιρα άλλης εποχής. Σαν αυτό, υπάρχουν και άλλα αθηναϊκά μαγαζιά που μέσα στα χρόνια συνδέθηκαν με κάποια ομάδα. Όχι κατ’ αποκλειστικότητα -τα καλά φαγοπότια είναι για όλους. Σε κάποια θα δεις παίκτες να γιορτάζουν, σε άλλα φιλάθλους να προσπαθούν να χωνέψουν τη νίκη ή την ήττα τους ενώ υπάρχουν και εκείνα με ιδιοκτήτες παλαίμαχους (ή απλά φανς). Δεν μιλάμε για οπαδικά στέκια αλλά για ψαροταβέρνες, κουτούκια, ακόμα και σουβλατζίδικα που πάνω απ’ όλα κερδίζουν σε νοστιμιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT