After office: 10 μπαρ για το πολυπόθητο ποτό μετά το γραφείο

After office: 10 μπαρ για το πολυπόθητο ποτό μετά το γραφείο

Ποιος δεν έχει ανάγκη από ένα ποτό μετά το γραφείο; Να πάρει μια ανάσα μέχρι να πάει σπίτι και να μιλήσει λίγο χαλαρά με -ή χωρίς- τους συναδέλφους;

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέρες είναι δύσκολες και η δουλειά αυξημένη, τόσο που το ποτό μετά το γραφείο σχεδόν επιβάλλεται. Βρίσκουμε λοιπόν, διάφορες αφορμές για να βρεθούμε με φίλους ή συναδέλφους μετά τη δουλειά. Είτε θέλετε να γιορτάσετε τη μέρα του Beaujolais Nouveau (που είναι σήμερα), είτε να πιείτε ποιοτικά κοκτέιλ και ποτά και να τσιμπολογήσετε νόστιμο barfood, στην Αθήνα υπάρχει κάτι για όλους.

Grasshoppers: Το μπαρ πίσω από τη Στέγη

After office: 10 μπαρ για το πολυπόθητο ποτό μετά το γραφείο-1
Caption

Όσοι ψάχνουν ένα ωραίο, αεράτο σημείο για να δώσουν ραντεβού μετά τη δουλειά, να πιουν καλά ποτά, να τσιμπήσουν νόστιμο bar food και να ακούσουν ωραία μουσική, το Grasshoppers είναι η ιδανική επιλογή. Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται ο Πέτρος Ζήσου, ιδιοκτήτης του Naif που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Στον κατάλογο βρίσκουμε επιλεγμένες ετικέτες ποτών και κρασιών, επτά κλασικά κοκτέιλ και οκτώ signature προτάσεις. Πλάι στα ονόματα των τελευταίων αναγράφεται το γευστικό τους προφίλ αλλά και το ποτήρι στο οποίο σερβίρονται, μια λεπτομέρεια που δείχνει φροντίδα. 

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT