Είναι 8.00 το βράδυ καθημερινής και στην οδό Ριζάρη στο Παγκράτι η κίνηση είναι αυξημένη. Άνθρωποι γυρνάνε βιαστικοί από τις δουλειές τους ή κάνουν τα τελευταία ψώνια λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα. Ο δρόμος είναι γεμάτος αυτοκίνητα που περιμένουν υπομονετικά στο κόκκινο φανάρι. Εκείνη την ώρα οι ιδιοκτήτες του μπιστρό Χατίρι, χωμένο σε ένα μικρό στενάκι την Ελλανίκου, ο Γιώργος Κωστόπουλος και ο Μάριος Παπαδήμας ξεκινούν σιγά σιγά το βραδινό μενού. Στο Χατίρι το μενού είναι πολύ ιδιαίτερο και το μιξ που κάνουν ασυνήθιστο. Σερβίρουν από αντρεκότ και γαλλική κρεμμυδόσουπα, μέχρι ναπολιτάνικες πίτσες και παραδοσιακά μαγειρευτά σε έναν χώρο που θυμίζει αστικό αθηναϊκό σπίτι της δεκαετίας του 1960.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο