Tα πιο αρωματικά και γαστρονομικά ροζέ από Μοσχοφίλερο

Tα πιο αρωματικά και γαστρονομικά ροζέ από Μοσχοφίλερο

Το ροδαλό αυτό σταφύλι δίνει υπέροχο παστέλ ροζέ χρώμα και μεθυστικά τριανταφυλλένια αρώματα.

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χορός των ροζέ Μοσχοφίλερων ξεκίνησε με την Ιέρεια του Μποσινάκη, αλλά απογειώθηκε από τον Τρουπή, που κατάφερε να φτάσει την πολυμορφική ποικιλία στα άκρα, φτιάχνοντας όχι ένα, αλλά τρία ροζέ και ένα orange. Δοκιμάσαμε εννέα ετικέτες, που αποδεικνύουν τoν πολυεπίπεδο χαρακτήρα του.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT