Dorayaki, τα ιαπωνικά γεμιστά πάνκεϊκ βήμα βήμα

Dorayaki, τα ιαπωνικά γεμιστά πάνκεϊκ βήμα βήμα

Τα πάνκεϊκ των Ιαπώνων λέγονται «ντοραγιάκι». Είναι αφράτα και χορταστικά σε μέγεθος, αλλά εκείνοι δεν φαίνεται να τα χορταίνουν

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Ιάπωνες κάνουν τα Dorayaki σάντουιτς ανά δύο, ενώνοντάς τα με την αγαπημένη πάστα κόκκινου φασολιού. Τα φτιάξαμε κι εμείς αλλά με γέμιση από χουρμάδες. Κι αν δεν σας αρέσουν οι χουρμάδες, κολλήστε τα με μαρμελάδα ή μερέντα. Εκεί θα τα χαλάσουμε;

Δείτε πώς φτιάχνουμε dorayaki βήμα-βήμα στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT