Μπουγάτσα με κιμά

Όταν έχεις μπουγάτσα, ξέρετε, αυτή που γίνεται με το «φύλλο αέρος» λόγω του τρόπου με τον οποίο το ανοίγουν και γέμιση κιμά, ε τότε τα λόγια είναι περιττά

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 8-10

  •  1 πακέτο φύλλο κρούστας (θα περισσέψουν κάποια)
  •  150 γρ. βούτυρο, λιωμένο
  •  700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, κατά προτίμηση από σπάλα
  •  1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  •  2 αυγά, χτυπημένα
  •  3 κουτ. σούπας κασέρι, τριμμένο
  •  1 κουτ. γλυκού μπαχάρι, τριμμένο
  •  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT