Δείτε πώς φτιάχνουμε το μπράουνι στα μικροκύμματα βήμα – βήμα:
Βάζουμε το βούτυρο και τις ζάχαρες σε μια κούπα χωρητικότητας 250 ml και τοποθετούμε στον φούρνο μικροκυμάτων στα 600 W για περίπου 10-20 δευτερόλεπτα ή μέχρι να λιώσει.
Βγάζουμε και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το κακάο και χτυπάμε με το πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσθέτουμε τον κρόκο, το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε ξανά μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.
Δείτε τη δοσολογία των υλικών και την εκτέλεση της συνταγής στον Γαστρονόμο