Tyson Comfort Pub: Νέο στέκι για μπίρα και τσιμπολόγημα στη Γλυφάδα

Tyson Comfort Pub: Νέο στέκι για μπίρα και τσιμπολόγημα στη Γλυφάδα

Η καινούρια pub της Γλυφάδας προτείνει μπίρες απ’ όλο τον κόσμο και λατινοαμερικάνικης επιρροής συνοδευτικά

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όχι ως μοδάτη gastropub αλλά ως «comfort pub» συστήνεται το Tyson που άνοιξε πριν από λίγες εβδομάδες στη Γλυφάδα, στην οδό Κύπρου, δίνοντας έτσι με το «καλησπέρα σας» μια ιδέα για το τι θέλει να προσφέρει στους θαμώνες του. Κεντρικό θέμα εδώ είναι η μπίρα (κάποιοι θα θυμούνται την Alpen-Stube, την περίφημη γερμανική μπιραρία που λειτουργούσε παλαιότερα στο ίδιο σημείο) και το άνετο, χαλαρό περιβάλλον που διαφέρει αρκετά από το ύφος πολλών εκ των μαγαζιών της περιοχής.

Στον ανοιχτό, εξωτερικό χώρο με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τη «γαλαρία» με τις παλιές σχολικές καρέκλες μαζεύονται οι περισσότερες παρέες. Μέσα όλα φωτίζονται από κόκκινα νέον φώτα. Εκεί είναι το λιτό μπαρ και το μεγάλο ψυγείο όπου μοστράρονται οι διαφόρων ειδών μπίρες. Ξύλινα πατώματα, εκτεθειμένο μπετόν, φυτά, μια παλιά αφίσα από συναυλία των Rage Against the Machine -«masculine cosy» είναι, νομίζω, το αντίστοιχο hashtag.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT