Η αυτοδίδακτη baker πίσω απ’ τα πολύχρωμα ψωμιά τoυ Line

Η αυτοδίδακτη baker πίσω απ’ τα πολύχρωμα ψωμιά τoυ Line

Στον πολυσυζητημένο all day χώρο των Πετραλώνων, που είναι αφιερωμένος στις ζυμώσεις, η Φαίδρα Μαυροειδή Σβανά φτιάχνει προζυμένιο ψωμί που κλέβει την παράσταση.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά είναι τα ενδιαφέροντα στοιχεία του Line, που έχει καταφέρει να γίνει γρήγορα talk of the town. Από τον εντυπωσιακό βιομηχανικό χώρο με το φωτεινό αίθριο μέχρι τις μπίρες-προϊόντα νομαδικών μικροζυθοποιήσεων και το ανοιχτό εργαστήριο, στο οποίο παράγεται «κρασί» χωρίς σταφύλι, με βάση κάθε λογής φρούτα – σύκα, ρόδια κ.ά. Ο Νίκος Μπάκουλης και ο Βασίλης Κυρίτσης –το ντουέτο πίσω από το μπαρ The Clumsies, 4ο στη λίστα World’s 50 Best Bars– έστησαν μαζί με τον Δημήτρη Νταφόπουλο –συνδημιουργό των artisanal αναψυκτικών Three Cents–, έναν μοναδικό για την Αθήνα all day χώρο, αφιερωμένο στις κάθε είδους ζυμώσεις. Εκεί συναντήσαμε την αυτοδίδακτη αρτοπαρασκευάστρια Φαίδρα Μαυροειδή Σβανά, αφού πρώτα μας κέρδισε με τα προζυμένια ψωμιά της.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT