Διαδικασία
Για το σιρόπι
- Για τα μελομακάρονα με σοκολάτα και τζίντζερ ξεκινάμε με το σιρόπι και Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα ανακατεύουμε ελαφρώς με το σύρμα.
- Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό (μετρώντας από τη στιγμή που θα αρχίσει να κοχλάζει) και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
- Το σουρώνουμε σε βαθύ μπολ.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο