Κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης

Παραδοσιακοί, φημισμένοι και με άφθονα ολόκληρα καβουρδισμένα αμύγδαλα

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Κομμάτια: 60

  •  600 γρ. (περίπου 3 κούπες) αιγοπρόβειο βούτυρο, από βαζάκι
  •  250 γρ. (2 κούπες) ζάχαρη άχνη
  •  1.200 γρ. (9 κούπες) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1 κάψουλα βανιλίνη
  •  250 γρ. (περίπου 2 κούπες) αμύγδαλα, καβουρδισμένα στους 180°C για 5-7 λεπτά, σε θερμοκρασία δωματίου (τα αφήνουμε ολόκληρα)
  •  άφθονη άχνη για την επικάλυψη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT