Υλικά
Τεμάχια: για 1 καρβέλι
- περίπου 250 ml χλιαρό νερό + 160 ml επιπλέον, για τη μαγιά
- 10 γρ. ξηρή μαγιά
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 250 γρ. αλεύρι κίτρινο, για ψωμί και πίτες
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 80 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
- 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
- 1/3 κουτ. γλυκού γαρίφαλο, σε σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού γλυκάνισος, καλά κοπανισμένος σε σκόνη
- 1/4 κουτ. γλυκού κρυσταλλάκια μαστίχας, καλά κοπανισμένα με ελάχιστη ζάχαρη άχνη
- 50 γρ. σουσάμι, για το πασπάλισμα
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού σταφίδες της αρεσκείας μας, για τη διακόσμηση (προαιρετικά)
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.