Στο υπόγειο κελάρι του μπαρ CV Distiller, ανάμεσα σε σπάνια ποτά από όλο τον κόσμο, συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά όλα τα παλαιωμένα τσίπουρα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Σε μια πρωτοφανή οριζόντια γευστική δοκιμή, όπου συμμετείχαν κάποιοι από τους πιο έμπειρους σομελιέ, μπαρτέντερ και γευσιγνώστες, λερώσαμε πάνω από 300 ποτήρια γευστικής δοκιμής με τα χρυσαφένια ποτά και ξεχωρίσαμε τα καλύτερα παλαιωμένα αποστάγματα της χώρας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στον Γαστρονόμο