Εύκολο ψωμί γεμιστό με γραβιέρα

Το ψωμί αυτό συνοδεύει τέλεια τις σούπες ενός γιορτινού ή καθημερινού γεύματος και για συνοδευτικό του πλατό τυριών μαζί με ένα μυρωδάτο λευκό κρασί.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή η πραγματικά εύκολη συνταγή για τυρόψωμο μας αφήνει πολύ χώρο για πειραματισμούς με το τυρί. Ελληνικές γραβιέρες παλαιωμένες και μη, καπνιστά τυριά, πικάντικα σκληρά τυριά της Μεσογείου, κατσικίσια ή αιγοπρόβεια, τραγανά ή πιο βουτυράτα, όλα είναι ιδανικά γι’ αυτή τη συνταγή, που ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο του τυρόψωμου με φέτα.

Βρείτε τη συνταγή στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT