Υλικά
Τεμάχια: 40
Για τη ζύμη
- 600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι
- 2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- 200 ml νερό + λίγο ακόμα, αν χρειαστεί
- 30 ml ελαιόλαδο
- 60 ml ούζο
- 1 κουτ. σούπας χυμός λεμόνι
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.
Οι γκιουζλεμέδες γεμίζονται συνήθως με ντόπια εξαιρετική φέτα ή μυζήθρα και διπλώνονται σε φακελάκια. Είναι τηγανητά τυροπιτάκια της Λέσβου, αρωματισμένα με δυόσμο.
Τεμάχια: 40
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.