Γκιουζλεμέδες με φέτα και μυζήθρα, αρωματισμένοι με δυόσμο

Γκιουζλεμέδες με φέτα και μυζήθρα, αρωματισμένοι με δυόσμο

Οι γκιουζλεμέδες γεμίζονται συνήθως με ντόπια εξαιρετική φέτα ή μυζήθρα και διπλώνονται σε φακελάκια. Είναι τηγανητά τυροπιτάκια της Λέσβου, αρωματισμένα με δυόσμο.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 40

Για τη ζύμη

  •  600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1 κουτ. γλυκού αλάτι
  •  2 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  •  200 ml νερό + λίγο ακόμα, αν χρειαστεί
  •  30 ml ελαιόλαδο
  •  60 ml ούζο
  •  1 κουτ. σούπας χυμός λεμόνι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT