9 συνταγές για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και όλα τα μυστικά για να πετύχει

9 συνταγές για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και όλα τα μυστικά για να πετύχει

Από την άρμη, το άλειμμα και τη γέμιση, μέχρι την καταγωγή και το σερβίρισμα, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για να φτιάξετε την τέλεια χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα.

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξένη ή ελληνική;

Απερίφραστα ελληνική. Οι ελληνικές γαλοπούλες, καθότι μικρής εκτροφής, είναι καλομεγαλωμένες, καλοθρεμμένες και αυτό φαίνεται στη γεύση τους. Έχουν πολύ νόστιμο ψαχνό, πιο σκούρο, πιο ουσιώδες. Ιδίως οι βιολογικής εκτροφής. Όμως, οι ποσότητες είναι λιγοστές. Για αυτό καλό είναι να κάνετε εγκαίρως την παραγγελία σας ή να απευθυνθείτε σε κρεοπώλη της εμπιστοσύνης σας για να σας προμηθεύσει καλής ποιότητας εισαγόμενη γαλοπούλα. Οι κατεψυγμένες είναι μια κάποια λύση, όμως όχι η ιδεώδης. Συνήθως, παρά το μεγάλο μέγεθός τους, στεγνώνουν εύκολα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT