Υλικά
Κομμάτια: 8
- 1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό
- 300 γρ. ανθότυρο, λιωμένο με το πιρούνι
- 700 γρ. ψαρονέφρι (1 μεγάλο ή δύο μικρότερα)
- 80 ml ελαιόλαδο + 1 κουτ. σούπας για το πυρέξ
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
- 1 ½ κουτ. γλυκού σπόροι μάραθου ή κόλιανδρου, κοπανισμένοι ή τριμμένοι σε μύλο μπαχαρικών
- ελάχιστο γαρίφαλο, σε σκόνη
- τα φύλλα από 1 μεγάλο ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένα
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 80 ml δυνατό κόκκινο κρασί
- 1 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά
Για την κρέμα γιαουρτιού
- 20 ml ελαιόλαδο
- 500 γρ. γιαούρτι αγελαδινό με 2% λιπαρά
- 3 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.