Φτιάχνουμε πρωτότυπες γαρνιτούρες χωρίς κόπο. Οι πατάτες φούρνου δεν είναι μονόδρομος. Φτιάχνουμε εύκολους πουρέδες, πιλάφια και πατάτες φούρνου, που θα σταθούν στο… ύψος του ψητού.
Συμβουλές οργάνωσης
• Οι πουρέδες μπορούν να ετοιμαστούν από την προηγουμένη. Θα τους σκεπάσουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται στην επιφάνειά τους (για να μην κάνουν κρούστα) και θα τους φυλάξουμε στο ψυγείο. Ο καλύτερος τρόπος να τους ζεστάνουμε είναι στην κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Θα χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο γάλα και λίγο βούτυρο ή λάδι για να αποκτήσουν ξανά κρεμώδη υφή.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.