Το χοιρινό πρασοσέλινο του 21ου αιώνα (κότσια σιγοψημένα στη γάστρα)

Το χοιρινό πρασοσέλινο του 21ου αιώνα (κότσια σιγοψημένα στη γάστρα)

Το παραδοσιακό πρασοσέλινο εμπλουτίζεται με σέσκουλα, μαγειρεύεται με λίγο χοιρινό και σερβίρεται με ψητά μήλα και τηγανητά κρεμμύδια

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όλον είναι γαρνιτούρα σε κότσια που σιγοψήνονται και μελώνουν στη γάστρα. Μια δημιουργική, ιδιαίτερα νόστιμη εκδοχή του κλασικού χειμωνιάτικου φαγητού.

Υλικά

Μερίδες: 6-8

  •  4 κότσια χοιρινά, με το δέρμα τους, περίπου
  •  600 γρ. έκαστο
  •  1 κρεμμύδι, κομμένο στη μέση
  •  1 σκελίδα σκόρδου, καθαρισμένη
  •  1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
  •  300 ml μπίρα ξανθιά
  •  60 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT