Το όλον είναι γαρνιτούρα σε κότσια που σιγοψήνονται και μελώνουν στη γάστρα. Μια δημιουργική, ιδιαίτερα νόστιμη εκδοχή του κλασικού χειμωνιάτικου φαγητού.
Υλικά
Μερίδες: 6-8
- 4 κότσια χοιρινά, με το δέρμα τους, περίπου
- 600 γρ. έκαστο
- 1 κρεμμύδι, κομμένο στη μέση
- 1 σκελίδα σκόρδου, καθαρισμένη
- 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
- 300 ml μπίρα ξανθιά
- 60 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.