Κοπανάκια κοτόπουλου με άρωμα εξωτικό

Κοπανάκια κοτόπουλου με άρωμα εξωτικό

Θα γλείφετε και τα δάχτυλά σας με αυτή τη συνταγή.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  8 κοπανάκια (το κάτω μέρος από το μπούτι του κοτόπουλου)
  •  80 ml ξηρό, κόκκινο κρασί
  •  60 ml σάλτσα σόγιας
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  χυμός και το ξύσμα από 1 – 2 μοσχολέμονα (λάιμ), ακέρωτα (ανάλογα με το πόσο ξινό μάς αρέσει)
  •  1½ κουτ. γλυκού τζίντζερ, σε σκόνη
  •  1½ κουτ. γλυκού κουρκουμάς
  •  1½ κουτ. γλυκού μέλι, της αρεσκείας μας
  •  φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT